Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

UZUNDERE MAHALLEMİZDE 2,25 KM’LİK BETON YOL

UZUNDERE MAHALLEMİZDE 2,25 KM’LİK BETON YOL
31 Mayıs 2023 - 16:42
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal alanlarda beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Uzundere mahallesi Çardak mevkiin de 700 metre ve Yağköy mevki de 550 metre, toplamda 1,25 kilometrelik beton yol çalışmaları sona erdi. Eminoğulları mevki de 1 kilometrelik beton yol çalışmasında ise sona yaklaşıldı.

“EMİNOĞULLARI MEVKİ DE ÇALIŞMALARI YARILADIK”

Uzundere Mahallesi, Eminoğulları mevkiinde beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu, “Beton yol çalışmalarıyla ekonomik ömrünü tamamlamış yollarımızı modern ve güvenli bir hale getiriyoruz. Uzundere Mahallesi Çardak ve Yağköy mevki de çalışmalarımızı tamamlarken, Eminoğulları mevkiindeki çalışmalarımızda ise sona yaklaştık. Planlanan program dâhilinde bölge halkımızın kullanımına sunacağımız, beton yolun bölgemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.