Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDU BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM ORTATEPE FATSA’DA

ORDU BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM ORTATEPE FATSA’DA
04 Ekim 2023 - 8:36
Ordu Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Ortatepe Fatsa ilçesine gelerek Fatsa Sosyal Tesisler’de Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsa ilçesinde ilan reklamları alan gazete sahipleri ile bir araya geldi.
Fatsa’da güçlü bir basının olduğunu belirten İbrahim Ortatepe, “Fatsa basımımızı yakından takip ediyorum. Başarılı işlere imza atan ve kurumumuzla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren gazetelerimiz var. Fırsat buldukça bir araya gelip sohbet ediyor, mesleklerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’da basına değer veren ve önemseyin bir başkanımız. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “Bizler basımımızı önemsiyoruz. Kendileri ile önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu kapsamda biz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar. Ordu Basın İlan Kurumu müdürümüze de ekip arkadaşları ile birlikte görevlerinde başarılar dilerim” dedi.
Gerçekleşen toplantıda Fatsa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün’de hazır bulundu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.