Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BELEDİYE PERSONELİNE STRES YÖNETİMİ VE ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ

BELEDİYE PERSONELİNE STRES YÖNETİMİ VE ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ
11 Ekim 2023 - 15:54
Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğünce 2023 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında TBB Eğitmeni Davranış Bilimleri Uzmanı Ziya Ustaoğlu tarafından Stres Yönetimi ve Öfke kontrolü eğitimi düzenlendi.
Belediyede görev yapan her kademe de personele verimliliği artırmak, iş ortamında rahat, sakin, sonuç odaklı, enerjik, dinamik, gelişime ve dönüşüme açık yapıda olmaları, stresle baş edebilmeleri ve öfke konusunda farkındalık kazanmaları amacıyla düzenlenen eğitimde stresin fiziksel, duygusal, zihinsel ve davranışsal belirtileri, katılım sağlayan ilgili personele farkındalık kazandıracak şekilde aktarıldı.
ÇEŞİTLİ MEDİTATİF ÇALIŞMALAR YAPTIRDI
TBB Eğitmeni Davranış Bilimleri Uzmanı Ziya Ustaoğlu
katılımcı personele stres kaynaklarını tanıma, özellikle strese sebep olan bilinçaltı yapısının revizesi konusunda çeşitli meditatif çalışmalar yaptırdı.
Teorik anlatım ve pratik uygulama bütünlüğünde yapılan eğitim sonunda katılımcıların Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü konusunda bilinçli farkındalık
düzeyine ulaşmaları sağlandığı gözlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.