Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİ, GENÇLERİN SPOR TUTKUSU İÇİN YENİ TESİSLER YAPIYOR

FATSA BELEDİYESİ, GENÇLERİN SPOR TUTKUSU İÇİN YENİ TESİSLER YAPIYOR
27 Aralık 2023 - 14:28
Fatsa Belediyesi şehri sporun merkezi haline getirmek için 250 milyon TL’lik dev yatırımla 26 adet spor tesisini hayata geçiriyor. Bu önemli projeler arasında 1 adet tam donanımlı gençlik merkezi, 500 seyirci kapasiteli nizami çim saha, 1 adet tam donanımlı okçuluk kamp alanı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet açık, 2 adet kapalı sentetik çim saha, 8 adet açık, 1 adet kapalı basketbol-voleybol sahası, 3 adet açık, 2 adet kapalı tenis kortu projelerini ilçeye kazandırmaya devam ediyor.
YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Dinamik ve genç bir nüfusa sahip şehrin gençlerine armağan edilen 26 spor tesisinden biri olan 7.700 m2 ’lik alanda, toplam 30 milyon TL bütçeli yarı olimpik yüzme havuzu projesi açılış için gün sayıyor. Çevresinde tenis kortu, kaykay pisti, kafeterya, sportif oyun grupları, otopark ve kamelyanın bulunacağı proje çok yakında hizmete açılacak.
FATSA GENÇLİK MERKEZİ
50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen tam donanımlı gençlik merkezi sportif alanlar, derslikler, kültür, sanat, edebiyat, teknoloji, iletişim gibi çok çeşitli alanlarda hizmet verecek. 5 dönüm arazi üzerine kurulu, 7 adet derslik, 1 adet kütüphane, 1 konferans salonu, spor ve sosyal donatı alanlarından oluşan tam donanımlı bir tesis oldu.
“BÖLGENİN EN MODERN VE DONANIMLI OKÇULUK KAMP ALANI ŞEHRE KAZANDIRILIYOR”
35 dönüm alan üzerine kurulu, 50 milyon TL yatırımla projelendirilen okçuluk kamp alanı içerisinde 1 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha ve 1 adet okçuluk kamp alanı bulunacak. Hem eğlenceli hem de zihin ve beden koordinasyonunu güçlendirmede önemli rol alan okçuluk kamp alanı, modern ve donanımlı haliyle çocuklar, gençler ve yetişkinler için keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekân olacak.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.