Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“FIRÇANIN RENKLERİ” AKRİLİK BOYA RESİM SERGİSİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

“FIRÇANIN RENKLERİ” AKRİLİK BOYA RESİM SERGİSİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI
06 Mart 2024 - 11:50
Fatsa Belediye Konservatuvarı Dr. Esma Zeren Atölyesi Kursiyerlerinin sergilemiş olduğu “Fırçanın Renkleri” Akrilik Boya Resim Sergisi’nin açılışını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleştirdi.
“FATSA, SANATA VE SANATÇIYA HER ZAMAN ÖNEM VERDİ”
Açılış konuşmasında açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Konservatuvarımızın sunduğu eğitim ve sanat olanaklarıyla Fatsa’mızın kültürel dokusuna katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Fatsa, sanata ve sanatçıya her zaman önem vermiş ve desteklemiştir. Açılışını yaptığımız resim sergisinde ziyaretçilerin keyifli anlar yaşayacağından eminim. Fatsa’mızın sanatseverlerini bir araya getirerek şehrimizin sanat potansiyelini ön plana çıkaran bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyor, sanat dolu günlerin devamını diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.