Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞEHİDİN VAR TÜRKİYE…!!!

ŞEHİDİN VAR TÜRKİYE…!!!
20 Mart 2024 - 9:53
19 Mart 2024 günü Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında Gara Matin dağı bölgesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada Bingöl Küçüktekören köyü nüfusuna kayıtlı Tabip Teğmen Hulusi Elçi Şehit düşmüştür. 4 Askerimiz yaralanmış, 6 terörist ölü olarak etkisiz hale getirilmiştir.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde görevli olan Van 100. Yıl Tıp Fakültesi mezunu Tabip Teğmen Hulusi Elçi terhisine 1 hafta kala şehit oldu. Şehidin cenazesi 20 Mart Çarşamba günü Bingöl’de defnedilecek.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Yaralı askerlerimize şifalar dileriz.
RUHU ŞÂD OLSUN
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.