Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YENİDEN REFAH PARTİSİ TÜRKİYE’NİN ÜÇÜNCÜ PARTİSİ OLMUŞTUR…

YENİDEN REFAH PARTİSİ TÜRKİYE’NİN ÜÇÜNCÜ PARTİSİ OLMUŞTUR…
02 Nisan 2024 - 9:11
Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Mehmet Sami UZUN’un eçim sonuçlarına dair değerlendirmesi…
“31 Mart Seçimlerinde Yeniden Refah Partimiz bir önceki seçimlere göre oyunu %110 artırmış olup, oyunu en çok artıran parti sıralamasında birinci olmuştur. Türkiye Geneli %6,95 oy oranıyla CHP ve Ak Partiden sonra, Türkiye’nin 3. büyük partisi olmuştur.
Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde kendi adaylarımızla seçime girerek; 1 Büyükşehir, 1 İl, 43 İlçe, 24 Belde Belediye Başkanlığını kazanarak toplam 69 Belediyeyi ahlaklı belediyecilik kazanmıştır. Partimiz Ordu ilimizde, Çaybaşı ilçemizi kazanmış, bir çok ilçelerimizde de yüzde 24 e varan oy oranlarıyla ikinci parti konumunda olmuştur. Fatsa’da %5 oranında mecliste oy almıştır.
İlçemizde tüm siyasi partiler arasında centilmence bir seçim süreci yaşanmış, karşılıklı hoşgörü ve muhabbetle seçim tamamlanmıştır. Yeniden seçilen Ak Parti Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR’ı tebrik eder, yeni dönemin meclis üyelerine de görevlerinde başarılar dilerim.
Yeniden Refah Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayımız Ferhat AKSU’ya göstermiş olduğu medeni cesaret ve gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Yine Fatsa ilçe teşkilatımıza ve meclis üyesi adaylarımıza gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Seçim sonuçları ülkemize, milletimize ve Fatsa’lı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Aziz milletimize göstermiş oldukları teveccühten ötürü minnettarız. Fatsa ilçe teşkilatı olarak üzerimize yüklenen sorumluluğun ağırlığının farkındayız. Gece gündüz demeden bayrağımızı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Sevgi, saygı ve muhabbetle…
Av. Mehmet Sami UZUN
Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Başkanı”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.