Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİNDEN, “YABANİ OT TEMİZLİĞİ İÇİN YOĞUN MESAİ”

FATSA BELEDİYESİNDEN, “YABANİ OT TEMİZLİĞİ İÇİN YOĞUN MESAİ”
07 Mayıs 2024 - 12:28
Daha yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Fatsa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şehrin muhtelif mahalle ve caddelerinde bulunan yürüyüş alanları, oturma alanları ve yol kenarlarında uzayan yabani otları keserek temizliyor.
Bahar ayları ile birlikte boyları uzayarak görüntü kirliliği oluşturan yabani otların temizliği için ekiplerin mahallelerde yabani bitkileri gerek ulaşım için sorun teşkil etmeleri gerekse kötü görüntü oluşturmaları sebebiyle ot biçme makineleri ile biçerek çalıştığını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemiz genelinde yol kenarlarında, bordür diplerinde, parklarda ve boş arsalardaki görsel kirlilik yaratan yabani otlar, ot biçme makinaları ile temizleniyor. Çocuk oyun alanları, park, bahçe ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini daha sık aralıklarla yapıyoruz. Halk sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Mahallelerimizde çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan bölgelerde yaygınlaştırarak temizlik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.