Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KUMRU’DAKİ KANLI OLAY GÜNÜN ÜZÜCÜ HABERİ OLDU

KUMRU’DAKİ KANLI OLAY GÜNÜN ÜZÜCÜ HABERİ OLDU
24 Haziran 2026 - 10:53
Kumru ilçemizde yaşanan kanlı olay yürekleri dağladı.
İddiaya göre bir kişi, işlettiği manavda henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen olay faciayla sonuçlandı.
Yaşanan olayda işletmecinin eşi boğazından ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Olay sırasında bölgede bulunan bir servis şoförü de bıçaklanarak yaralandı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen yaralı şoför, ilk müdahalenin ardından başka bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
BİYOGRAFİLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.