Ordu’da bir baba 4 yaşındaki çocuğunun eline silah verdi, ateş açtırdı ve bu görüntüleri de sosyal medyadan paylaştı.
Yapılan paylaşım sonrası 4 yaşındaki çocuğun, oyuncaklarıyla oynaması gerekirken, babasının eline verdiği silahla ateş etmesi gündem yarattı.
Sosyal medyaya düşen görüntülerde küçük çocuk, iki eliyle silahı zor tutup tetiğe basıyor. O anları babası da kaydediyor.
Ulusal medyaya düşen bu haber sonrası Ordu Valiliği bir inceleme başlattığını duyurdu.
Ordu Valiliği yapmış olduğu basın duyurusunda; “Ulusal televizyonlarda yayınlanan, bir babanın küçük yaştaki çocuğuna tabanca ile ateş ettirmesi görüntüleri üzerine Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır.
İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan çalışmalar sonucunda; olayın Altınordu ilçesi Boztepe mahallesinde meydana geldiği ve şüpheli R.Y.(1992 doğumlu-erkek)’nin, kuru sıkı olduğu değerlendirilen tabanca ile meskun mahal içerisinde evinin balkonundan oğlu Y.Y.(2014 doğumlu-erkek)’ye ateş ettirdiği tespit edilmiştir.
Olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, suç aleti tabanca muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur”


GÖLKÖY İLÇEMİZİN KALE MAHALLESİNDEN FERHAT YILMAZ VEFAT ETTİ.
FATSANIN ARKASINDA KİM DURACAK??
SİZCE FATSA GIDA MADDELERİ ODASI’NDA BAŞKAN KİM OLMALI ?
AYHAN BAŞ GÜVEN TAZELEDİ…
ASIM ŞAHİN VEFAT ETTİ