Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Merhabalar…

Merhabalar…
Dadyan Arslan ÇIĞTAY( dadyanarslan@gmail.com )
20 Kasım 2020 - 18:10

Zaman zaman, sosyal medyada yaptığım paylaşımlar toplumsal fayda sağlaması ümidiyle yapılmaktadır.

Amacım, paylaştığım konuyla alakalı, farkındalık yaratmak ve insanları bir an olsun o alanda düşünmeye sevk etmektir.

Örneğin, My Fatsa Haberin de katkılarıyla geniş bir çevreye ulaşan, Ziraatçı kimliğimle yaptığım, ısırgan otu bilgilendirmesi gibi.

Ticari kaygı ve piyasa talebinin çokluğu şartları zorlasa da “Isırgan otunun faydalı bir bitki olduğunu anlatmak ve yok etmek için kullanılan zehire karşı açtığım savaş” devam ediyor.

Yine Ziraatçı kimliğimle organik tarımın önemi ve tarımda ata tohumu kullanılması hususunda yazdıklarım…

Fatsalı ve memleket meselelerine duyarlı bir vatandaş olarak, yerel ve genel seçimlerde, gerekçelerini de sunarak, aday bazlı, tarafımı açık açık etmek ve tuttuğum tarafa destek istemek için yazdıklarım…

Son olarak da, dış politikada yaşanılan yoğun gündemin kamu oyuna yansımaları doğrultusunda, sayın Cumhurbaşkanımıza manen verdiğim desteği fiili olarak da verebilmek için, hafta içi gerçekleşen, saf olduğumun beyanı Ak Parti üyeliğim…

Bütün bu zamanlarda hissiyatımı aktarmak için yaptığım paylaşımlar, ayda bir yayınlanan Fatsa Söz gazetesinin sahibi sevgili Engin Yaran’ın dikkatini çekmiş.

Bana gazetesinde yazmamı teklif etti, mutlu oldum. Bu konuyu zaman zaman yerel medyamızda kimlik sahibi abilerimiz ve arkadaşlarımızla da konuşurduk. Bir türlü nasip olamadı.

Bu sebeple bir an duraksayıp “Ziraatçı kimliğimle olursa neden olmasın, siyasi yazmak istemiyorum. Tarım köşesi olsun” diye cevap verdim.

O da “neden olmasın” diye cevap verdi. “Peki o halde” dedim bende…

Bu işe yıllarını vermiş, Fatsalı yazar, başyazar yaşayan bütün ustalarımıza bir selam, merhumlara da dua göndererek, ağırlıklı olarak tarımsal içerikli zaman zaman güncel konular olmak üzere, aylık yayınlanan, Fatsa Söz Gazetesi’nde yazarlığa başlıyorum.

Bilgilerinize…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.