Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ELBET BİR GÜN BİTECEK!

ELBET BİR GÜN BİTECEK!
28 Aralık 2020 - 21:42

11 Mart’tan bu yana Coronavirüs illeti ile mücadele ediyoruz. Başımıza geldiği ilk günden beri sürekli yeni tedbirler alınıyor, yasaklar getiriliyor fakat çoğu insan bir başkasının sağlığını düşünmediği gibi kendi sağlığınıda düşünmüyor.

Evde oturan teyzeler beş çayını, satış yapamayan esnaflar para kazanmayı, yürüyüşe çıkan büyüklerimiz kahveye gitmeyi, çocuklar ile gençler ise okulu ve öğretmenlerini özledi.

Yaşadığımız bu zor dönemde esnaf zora düştü, işçi işinden oldu, sağlık çalışanları evine gidemez oldu. En kötüsüde sokaklar ıssız, parklar ve banklar kimsesiz kaldı.

Farkındaysak her gün binlerce vatandaş bu virüse yakalanıyor, sevdiğimiz bir çok insanı da kaybediyoruz. Ayrıca dışarıya çıkamadığımız için sokakta yaşayan canlılarada faydamız kalmıyor.

Bu yüzden lütfen artık kendimize gelelim, alınan tedbirlere ve kurallara uyalım. Uyalım ki özlediğimiz o eski günlere biran önce kavuşalım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.