Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞAMPİYON ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ŞAMPİYON ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI
10 Ekim 2023 - 16:19

Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu Mali Müşavir Odalarının katılımı ile Cumhuriyetin 100. Yılı gerçekleşen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Ordu Mali Müşavirler Odası oldu.
Ordu Ahmet Kuru Spor Tesislerinde gerçekleşen final maçında Trabzon Mali Müşavirler Odasını 4-1 yenen Ordu Mali Müşavirler Odası turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takım Ordu Mali Müşavirler odasının futbolcularının 6 tanesi Fatsalı Mali Müşavirler den oluştu. Turnuvada gol kralı ise 4 golle Stajer Mali Müşavir Berat Şahin oldu.
Türmob Disiplin Kurulu Sekreteri Bahadır Baş ve Ordu Mali Müşavirler Odası başkanı Ender Sönmez turnuvanın Cumhuriyetin 100. yılında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Çok güzel centilmence bir turnuva oldu. Dereceye giren takımlarımızı kutluyoruz.” dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.