Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Cumhuriyetimizin 103.kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, aziz milletimizin inancı, fedakârlığı ve bağımsızlık mücadelesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, bizlere bırakılmış en kıymetli miraslardan biridir. Cumhuriyet; özgürlüğümüzün, millî egemenliğimizin, birlik ve beraberliğimizin en güçlü ifadesidir.
Bizlere düşen en önemli görev, atalarımızdan emanet aldığımız bu kutsal mirası korumak, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkmak ve gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışmaktır. Fatsa’mızın gelişmesi, hemşehrilerimizin huzur ve refahının artması, çocuklarımızın aydınlık yarınlara güvenle yürümesi için aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 103. yılı kutlu olsun.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın ülkemize, milletimize ve tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum


FATSA’DAN TRABZONSPOR ALTYAPISINA GURUR VEREN TRANSFER
BAŞKAN KİBAR’DAN SAGRA’YA ZİYARET: FATSA’YA 6,3 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
FATSA CENAZE İLANI VE NÖBETÇİ ECZANELER 6.10.2026 3 VEFAT
TERZİ FİKRİ OYUNU ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI
TMO’DA 6 GÜN SONRA 50 RANDIMAN BARAJINI ÜRETİCİ HATİCE YILMAZ AŞTI