Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GAZETECİ HAKAN ÇELİK FATSA’YI ZİYARET ETTİ

GAZETECİ HAKAN ÇELİK FATSA’YI ZİYARET ETTİ
15 Eylül 2018 - 13:56

Posta gazetesi köşe yazarlarından, aynı zamanda televizyon ve Radyo programcısı Hakan Çelik Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’nin daveti üzerine ilçemize geldi. Belediye başkanımız Muharrem Aktepe, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Eroğlu ile birlikte Bolaman, Yalıköy, Pelitdibi, Dolunay ve Gaga Gölün’ü gezen gazeteci Hakan Çelik Fatsamız’ın doğa harikası çok güzel bir yer olduğunu söyledi

“FATSA YAŞANILABİLECEK İNSANİN HUZURLA ÖMRÜNÜ GEÇİREBİLECEĞİ BİR YER”
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’nin daveti üzerine bir günlüğüne Fatsa’ya geldiğini ifade eden Çelik “Bolaman Yalıköy ve Gaga Gölü çok hoşuma gitti. Buralarda çayımızı yudumlarken kendimi müthiş hissettim. Karadeniz’in havası insanı çok güzel dinlendiriyor. Fatsa gerçekten yaşanabilecek, insanın ömrünü huzurlu geçirebileceği bir yer. Ayrıca Fatsa Belediye Başkanı Sayın Muharrem Aktepe’yi de çok başarılı ve mütevazı bir kişi olarak gördüm. Uzun süredir tanıştığımız Muharrem Bey ile bu defa Fatsa’da buluşmaktan ve sohbet etmekten müthiş haz aldım. Hava alanında ilk sohbete başladığımız anda, önce Ordu’nun güzelliklerinden söz etti, kendisine başarılar diliyorum”.

“HAKAN BEY’E İLÇEMİZİN GÜZELLİKLERİNİ GÖSTERME FIRSATIMIZ OLDU”
Fatsa Belediye başkanı Muharrem Aktepe ise, davetini kırmayarak ilçemize gelen Posta gazetesi köşe yazarlarından, aynı zamanda televizyon ve radyo programı yapımcısı Hakan Çelik’e ziyaretleri için teşekkür ederek, “ Hakan Bey size takip Hakan Bey zevkle takip ettiğimiz bir gazeteci, yazılarını okumaktan ve programlarını izlemekten haz alıyoruz. Ona ilçemizin güzellikleri gösterme fırsatımız oldu. Bir kez daha ziyareti için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.