Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TEK ODALI EVDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

TEK ODALI EVDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
09 Ekim 2018 - 20:02

Fatsa Yukarıardıç Mahallesi doğumlu aynı zamanda zihinsel ve fiziksel engelli olan İsmail Özden, komşularının yardımlarıyla zar-zor yaptırabildiği tek odalı evinde yaşam mücadelesi veriyor. İsmail Özden’in tek istediği, televizyon, buzdolabı, halı, çekyat…

54 yaşında olan İsmail Özden, ufak-tefek eşyalara ihtiyaç duyduğunu, bunların temin edilmesi halinde yaşamının daha da kolaylaşacağını söylüyor. Hayırsever vatandaşların bu çağrısını dikkate alıp kendisine iyilik yapacaklarından bir hayli umutlu olduğu görünen Özden; “Bedenimle çalışacak kadar olamasam da, evin içinde kendi işimi görebiliyorum. Ancak bazı eşyaların olmaması, bazı olumsuzluklara yol açıyor. Şu anda en acil ihtiyacım televizyon, buzdolabı, bir halı ve bir de çekyat… Bunlar olduğu takdirde hayatımı daha kolay idame ettirebilirim. Tek amacım; bu durumumdan haberdar olan hayırseverlerin, sesimi duyup bana yardımcı olmalarıdır. İnsanlık da, iyilikseverlik de böyle durumlarda belli olur. Şimdiden bana yardımcı olacaklarını umduğum kişilere teşekkür ediyorum. Yardım geldiği takdirde yine bunu kamuoyuyla paylaşacağım”

İSMAİL ÖZDEN’E ULAŞMAK İÇİN
İsmail Özden: 0 539 566 45 44
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yeni Kumru Caddesi No: 82/1 A FATSA
(Pazartesi Pazarı mevkii)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.