Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

OKUL BAHÇELERİNE KÖPEK BESİ EVLERİ

OKUL BAHÇELERİNE KÖPEK BESİ EVLERİ
11 Ekim 2018 - 9:28

Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri organizesinde Bolaman ilköğretim Okulu bahçesine 2 adet Köpek Besi Evi yerleştirildi.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Temizlik İşleri Müdürü Derya Özcan Ateşli ile birlikte Bolaman İlköğretim Okuluna giderek köpek besi evi teslimini gerçekleştirdiler.

İbrahim Eroğlu burada yaptığı konuşmada 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak için bu faaliyeti yaptıklarını belirterek, “Bundan sonra bizden talep olan okullarımıza ve mahallelerimize köpek besi evi koyacağız.” dedi.

Derya Özcan Ateşli ise; “Köpek besi evi konusu Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe’nin fikriydi kendisine çok teşekkür ediyorum. Çünkü köpekler de bir canlı ve yaşama hakkı onların da var. Köpek besi evleri ilçemizde bir ihtiyaçtı” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.