Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AYAZLI VE BOLAMAN GÜVERCİNLİK’DE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI

AYAZLI VE BOLAMAN GÜVERCİNLİK’DE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI
18 Ekim 2018 - 10:59

Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Fatsa Belediyesi internet sitesinden alınan bilgilere göre;
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ayazlı mahallesinde Mandıra caddesine devam eden yolda 700 metre uzunluğunda filler malzeme serimi yapılarak yol iyileştirme çalışması yapıldı.

Yine Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Dolunay mahallesi Seyitoğlu sokakta 600 metre yol iyileştirme çalışması yapıldı. Bu yolun 100 metresinde ise yeni yol açma çalışması gerçekleştirildi.

Sakarya mahallesi Atatürk Caddesinde ise 54 adet baca yükseltme işi ve sıcak asfalt yama çalışması başlatıldı.

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise geçtiğimiz hafta Bolaman Güvercinlik mahallesi Arif Özkan Caddesinde zayıf zemin kazısı sonrası alt temel malzeme serimi başladı. Burada bir yandan alt temel malzeme serimi, bir taraftan da PMT çalışması devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar hava muhalefeti olmadığı takdirde bu çalışmanın tamamlanarak sıcak asfalt çalışmasına geçileceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.