Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SONBAHAR FOTOĞRAFLARI SERGİSİ FATSA’DA AÇILDI

SONBAHAR FOTOĞRAFLARI SERGİSİ FATSA’DA AÇILDI
26 Ekim 2018 - 10:09

Ordu Büyükşehir Belediyesi Organizesinde Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği  üyeleri tarafından çekilen sonbahar temalı fotoğraf sergisi “Ordu’da Sonbahar” adıyla Fatsalıların beğenisine sunuldu.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen Ordu’da Sonbahar isimli serginin açılışına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Ak Parti İlçe Başkanı Cenan Kır, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Baş’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“BU GÜZEL ESERLERİ HALKIMIZLA  PAYLAŞMAK BENİM AÇIMDAN DA ÇOK GÜZEL”
Fotoğraf sergisinin açılışında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “İnsan hayatı da aynen bu fotoğraflar gibi. Bir yandan biz yaşıyoruz yaşadığımız hayat fotoğraflar ve videolarla kayda giriyor. Geriye dönüp baktığımızda şu iyiliği vardı, şunu yapmıştı derlerse kurtardık, tersini söylerlerse yandık. Kudof Derneğinin kendi arşivinde hazırlamış olduğu fotoğrafları halkımızın beğenisine sunduk. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen Kudof  derneğimize, Kültür Şube Müdürlüğümüze ve Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Bu güzel eserleri halkımızla  paylaşmak benim açımdan da çok güzel.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.