Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İKTİDAR MUTFAKTA Kİ YANGINI GÖRMÜYOR

İKTİDAR MUTFAKTA Kİ YANGINI GÖRMÜYOR
14 Kasım 2018 - 10:17

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu’da vatandaşlarla buluştu. Partisinin Ünye ilçe teşkilatını da ziyaret eden Torun, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini belirterek, “Her yerde gördüğümüz manzara şudur ki gerçekten vatandaşlarımızın mutfağında yangın var. Özellikle Ordu’da, fındık fiyatının beklentilerin altında kalması önemli ölçüde bölge insanını olumsuz etkilemiştir. Bir de yoğun işsizlik insanlarımızı derinlemesine etkilemiştir. Maalesef her sektörde ciddi anlamda sorun var” diye konuştu.

Torun, iktidarı fındık üreticilerini yok saymakla eleştirerek, “Kırsal bölgedeki üreticilerimiz, bu zamana kadarki seçimlerde özellikle AK Parti’yi desteklemesine rağmen, maalesef bunun karşılığını alamamıştır. Ağustos ayında açıklanması gereken fındık fiyatının şimdi açıklanması üretici ile alay edilmesi anlamına gelmektedir. Fındık fiyatının 14 lira seviyelerinde açıklanması da bu üreticiye yapılan en büyük ayıptır. Ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçte fındık üreticisi bunun cevabını en iyi şekilde verecektir” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.