Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞUBAT AYINDA HİZMETE GİRİYOR

ŞUBAT AYINDA HİZMETE GİRİYOR
23 Kasım 2018 - 17:50

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapımı devam eden “Fatsa Mezbaha ve Hayvan Pazarı”nda incelemelerde bulundu.

Başkan Tekintaş, “Ordu’nun bütün et ve et ürünü ihtiyacını karşılayacak olan Fatsa Mezbahanesi ve Hayvan Pazarını şubat ayı içerisinde hizmete sunacağız” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “AZ MASRAFLA DAHA FAZLA HİZMET SUNULACAK BİR ALAN İNŞA EDİLİYOR”

Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Engin Tekintaş, “İlimizin tamamının et ve et ürünü ihtiyacını karşılayacak olan hijyenik kesim, soğutma ve sevkiyat noktasında kaliteli hizmet verecek çok önemli bir merkeze kavuşuyoruz. Aynı zamanda 500 büyükbaş 500’de küçükbaş olmak üzere 1.000 hayvanın pazarda satışa sunulabileceği bir tesis olacak. Fatsa’nın dışında Çambaşı ve Perşembe Yaylamızda da büyük ve küçükbaş hayvanlara hizmet verecek şekilde iki mezbahanemiz olacak. Tüm ilçelerimizin et ihtiyacını Fatsa’daki tesisimizden karşılayacağız. Tesiste çalışmalar sürüyor. Pazar yeri tamamlanmak üzere içerisindeki hazırlıklar devam ediyor. İdare binası, çevre düzenlemesi tahkimatı ile birlikte inşallah şubat ayı gibi hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Diğer mezbahanelerin tamamını buraya toplayınca kontrollü ve az masrafla daha fazla hizmet sunacağımız bir alan inşa edilmiş olacak” şeklinde konuştu.

BAŞKAN AKTEPE,“HEMŞEHRİLERMİZE İSTİHDAM ANLAMINDA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ise projenin önemine vurgu yaparak “Ordu’nun et ve et ürünleri noktasındaki bütün ihtiyaçları tesisimizden karşılanacak. Hemşehrilerimize istihdam anlamında da büyük katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Daha kaliteli ve sağlıklı ortamlarda kesilmiş etleri vatandaşlarımıza sunacağız. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.