Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AKTEPE ÖZEL ÇOCUKLARI UNUTMADI

AKTEPE ÖZEL ÇOCUKLARI UNUTMADI
28 Aralık 2018 - 11:18

Göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu hizmetlerden dolayı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe son olarak engelli öğrencilerle bir araya geldi. Her biri ile ayrı ayrı ilgilenen Aktepe onlara Fatsa Belediyespor forması hediye etti.

Başkan Aktepe formaları verirken öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı.  Formaları öğrencilere kendi elleri ile giydiren Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’ye Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven ve yönetici Yılmaz Şerbetçi’de eşlik ettiler.

“GÜZEL FORMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Seniha Demir Dolu ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’ye teşekkür ederek, “Bugün Fatsa Belediyespor’un çocuklarımıza forma hediyeleri vardı. Güzel formalar için teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile öğrencilerimizin sorunları ile ilgili başkanımızla sohbet ettik, ihtiyaçlarımızı belirttik, tekrar teşekkür ediyoruz ve her zaman kendisini yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

 “BİZİM İÇİNDE KEYİFLİ BİR GÜN OLDU”
Başkan Muharrem Aktepe ise, “Bugün özel çocuklarımızla birlikte olmak istedik. Bizleri ağırlayan okul müdürümüz Seniha Demir Dolu hanımefendiye okul aile birliği başkanımıza ve öğrenci velilerine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza bugün Fatsa Belediyesporumuzun formalarını hediye ettik. Okulumuzun bazı eksiklikleri var bu eksiklikleri okulumuz idaresi ile konuştuk. Bu sorunlarla ilgili yardımcı olmaya çalışacağız. Bizim içinde keyifli bir gün oldu. Ben tekrar hem hocamıza ve öğrenci ailelerine teşekkür ediyorum. Okulumuzun eksiklerini giderdikten sonra tekrar bir araya geleceğiz.” diye konuştu.
Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven’ de, “Çocukların mutlu olması bizleri daha çok mutlu etti. Bu etkinlik benim için ayrı bir önem ayrı bir keyif oldu, çok güzel vakit geçirdik. Benim adıma da çok güzel anı oldu.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.