Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Güzel Ama Eksik Önlem!

Güzel Ama Eksik Önlem!
04 Ocak 2019 - 14:02

Bu sayımızda gündemimiz, ilçemizde Karadeniz sahil yolunda bir kısma kadar yapılmış ve bizce yeterli olmadığını düşündüğümüz demir korkuluklar!

Fatsa ilçemizin merkezinden geçen Karadeniz sahil yolunun orta kısmına yapılan ve yayaların sadece yaya yolundan geçmesinin sağlanması için demir korkuluklar koyuldu. Hizmet gerçekten harika ve insanların hayatını hem kolaylaştırıyor hem de ölüm riskini azaltıyor. Fakat bu hizmet Kurtuluş Mahallemizde yok.

Fatsa balıkhanesinin oradaki ışıklara kadar yapılan ve oradan Aybastı yol ayrımına kadar olan bölümüne devamının gelmemesi, hizmetin eksik yapıldığını düşündürüyor. Kurtuluş mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız da yetkililere seslenerek “Mustafa Kemal Paşa mahallesinin sahil şeridinde kalan kısmında demir korkulukları görünce çok sevindik ve devam edeceğini düşündük. Bizim mahallemizin olduğu yerde de çalışma bekliyoruz. Değerli büyüklerimiz bizleri de unutmaz ve hizmeti tamamlarlar” şeklinde açıklamalarda bulundular.
Yapılan güzel şeyleri alkışlamak fakat eksikleri de gündeme getirmek gazetemizin yayın politikasıdır. Biz eksikleri gündeme getirmeye devam edeceğiz. Yapılan güzel hizmetleri ise yine siz okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.
*HABER: D. MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.