Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

LÜTFEN ARAÇLARIMIZI KALDIRIMLARA PARK ETMEYELİM!

LÜTFEN ARAÇLARIMIZI KALDIRIMLARA PARK ETMEYELİM!
04 Ocak 2019 - 15:39

Kaldırımlara araç park etmek hem yayaları hem de engelli vatandaşlarımızı zora sokmaktadır.

Haberleri izlediğimizde ya da gazetelere göz gezdirdiğimizde ülkemizde, bu tarz olaylar maalesef hala yaşanmaktadır. İlçemizde de bu tür olaylarla karşılaşmak hem derinden üzüyor hem de 2019 yılına girerken bizleri düşünmeye davet ediyor.
Özellikle şehir içinde yoğun bir çalışma olduğu bu günlerde kaldırıma park eden araçlar tehlike yaratmaktadır. Herhangi bir engeli olsun ya da olmasın tüm vatandaşlarımızın bu durumdan şikâyetçi olması doğal olarak bizleri de harekete geçirdi. Fatsa’da artık bu tarz olayların tekrar yaşanmaması için sizleri empati yapmaya davet ediyoruz. Daha yaşanılabilir bir Fatsa için elimizden gelen bu küçücük detayı umarım kimse atlamaz ve bu sorunu da rahatça halletmiş oluruz. Park ettiğimiz yerlerin otopark ya da daha müsait bir alan olmasına dikkat etmeliyiz.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde görme engelli bir arkadaşımız başını sert bir şekilde kaldırımda ki araca çarpmıştı. Haberi ise ulusal basına düşmüştü. Engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız.
*HABER: D. MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.