Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Vatandaşın Çilesi Bitmiyor

Vatandaşın Çilesi Bitmiyor
10 Ocak 2019 - 20:18

Bölgemizde etkili olan kar yağışı nedeniyle elektrik hatlarında ve su şebekelerinde sorunlar yaşanmaktadır. Fatsa Bolaman mahallesi , Akise semtinde elektrik hatlarının kopması nedeniyle vatandaşlar yetkililere iki gündür bilgi verdiğini ama henüz  geri dönüş olmadığını,kopan hatların tekrar yapılması için bir ekibin ulaşmadığını belirtti.

Konuyla ilgili bizlere ulaşan Bolaman merkez mahallesi muhtar adayı Hasan TEKYILDIZ, “Akise semtinin çilesi bitmiyor. 15 cm kar yağışı nedeniyle elektrik hemen kesildi. Yetkililere haber vereli iki gün oldu ama ne gelen oldu ne de ilgilenen. Durum böyle olunca biz de  semt sakinleri olarak çareyi birlikte toplanıp, kazma , kürek ne bulduysak alıp kopan telleri bağlamaya çalıştık. Sonuç olarak ise bu tellerin kontrollerini ve ana şalterden elektriğin tekrar bağlanması için yetkilileri bekliyoruz” şeklinde açıklama yaptı. Bizde gazetemiz olarak bu konunun ivedilikle çözülmesini istemekteyiz.

HABER: D.MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hasan Tekyıldız12 Ocak 2019 / 12:01Yanıtla

Sizlere ve tüm Söz gazetesi ekibine teşekkür ederim ve işlerinizde başarılar dilerim. Ben yeni haber içerikli konular olursa sizinle paylaşırım. Haberlerinizi çok beğeniyorum.

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.