Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK’TAN AÇIKLAMA

MURAT KAÇAK’TAN AÇIKLAMA
15 Ocak 2019 - 18:33

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat KAÇAK, Cemal ENGİNYURT’un bir TV kanalında yaptığı açıklama sonrası sessizliğini bozdu. Sosyal medya üzerinden tüm Fatsalılara seslenen KAÇAK,

“Kıymetli hemşehrilerim;
Adaylığınızın açıklandığı ilk günden bugüne şahsıma ve Partimize göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ediyorum.
Son bir kaç gündür yaşadıklarımız elbette beni üzdüğü kadar sevenlerimizide derinden üzdü,lakin bu durumu fırsata çevirmek isteyip bizi ve sevenlerimizi zor duruma sokmak isteyenler etrafımızda peydahlanmaya başladılar.
Bilinmesini isterimki bizim Fatsa’ya ve Fatsa’lıya olan sevdamız günü birlik olmadığı gibi hiç bir makam ve koltuklada ölçülemez,ben sokaklarının tozu ve toprağı ile büyüdüğüm,helal rızgımı ve çocuğumun nafakasını kazandığım bu güzel şehrimden ve hemşehrilerimden asla vazgeçmedim,asla vazgeçmeyeceğim.
Şimdilik sadece bir ara verdik sayalım,Şimdilik size olan hasretimizi ve hasletimizi başka bir zaman dilimine erteledik diyelim, Fatsa’mıza olan sevdamızdan vazgeçmek yok bunun böyle bilinmesini istiyorum.
Hepinizden helâllik istiyorum,verdiğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım, her zaman olduğu gibi diyorumki;
Elbet bir gün elbet bir gün”
“FATSA MURADINA ERECEK” dedi.

HABER: D.MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.