Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Ahmet Canbaz Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ahmet Canbaz Ziyaretlerini Sürdürüyor
24 Ocak 2019 - 17:59

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Canbaz çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Partisinin ilçe teşkilatı ile birlikte yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Av. Ahmet Canbaz 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere umutla giriyor.

Ahmet Canbaz son olarak Yaprakkent Sitesini ziyaret etti.

Burada yapmış olduğu açıklamada; “Yaprakkent Sitesinde ki hemşerilerimizin misafiri olduk. Sıcak, samimi ve dostça bir sohbet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Canbaz ayrıca; “Siyasi görüş gözetmeksizin, Fatsamızın her kesimiyle, tüm değerleriyle, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla bir araya geliyor, acılarını ve sevinçlerini paylaşıyor, dertlerini dinliyor, dilek ve temennilerini not ediyor, çözüm yollarımız ve projelerimizden bahsediyoruz. Hiç yorulmadan yolumuza devam ediyor, gönülleri kazanıyoruz. İnandık. Başaracağız. Her şeyi planladık. Programladık. Projelendirdik. Hazırız”  diye konuştu.

*Haber: D. Mehmet ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.