Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ETEM KİBAR; ”HİLMİ BEY İLE BİRLİKTE FATSA’YA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

ETEM KİBAR; ”HİLMİ BEY İLE BİRLİKTE FATSA’YA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
08 Mart 2019 - 21:01

Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem KİBAR, adaylığının açıklandığı günden bu yana arı gibi çalışıyor desek yeridir. Cadde cadde, sokak sokak gezilerine tam gaz devam eden KİBAR, Gönül Belediyeciliği sloganının hakkını da vermeye devam etmekte.

Etem KİBAR gazetemize yapmış olduğu açıklamasında ”20 Ocak’ta adaylık sürecimiz açıklandı ve Sn. Cumhurbaşkanı’mız bizlere bu onurlu görev verdiğinden beri Fatsa’da adım atmadık yer bırakmamaya gayret ediyoruz.

Halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka, 1 Nisan’da Başkan seçilmemiz durumunda karşılıksız kalmayacağının da sözü ve senedidir. Beklentilere karşı hazırladığımız projelerimizle ve karşılıklı fikir alış verişi içerisinde yürüteceğimiz yeni oluşumlarla Fatsa’ya güzel dokunuşlar yapacağız.

Ak Parti ya da farklı bir partiden olsun her kesimi kucaklayacağız ve herkesin derdine, sıkıntısına yardımcı olacağız.

Fatsa’mızın önceliklerini biliyoruz. Bu nedenle sadece Fatsa için değil Ordu Büyükşehir Belediye’sinin de Ak Parti adayı Sn. Mehmet Hilmi GÜLER’in seçilmesi de çok önemli. Kendisi ilke koordineli bir çalışma sonucu memleketimize daha fazla yatırım desteği alacağımızı ve yapılması gereken işlerinde ivedi bir şekilde olmasını sağlayacağız. Sadece Fatsa olarak bu seçime bakmak, bizlerin destek alma konusunda sorunlar yaşanmasını sağlar.

Büyükşehirle beraber bu seçimi kazanmamız durumunda ise alınacak hizmetlerin oranının daha büyük olmasını sağlayacaktır. Hilmi Bey Ordulular için kaçırılmayacak bir fırsattır ve bilgi, birikiminde de faydalanmamız gerekiyor. Birlikte şehrimize büyük imzalar atacağımızın da bilincindeyiz.

Yakın zaman da açıklayacağımız projelerden de bu fırsatların neler olduğunu sizlere tek tek anlatacağız. Ordu bir bütün olarak bu seçimde bizlere destek verirse, seçimin kazananı yine Ordu olacaktır.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.