Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İBRAHİM ETEM KİBARDAN ANLAMLI ZİYARET

İBRAHİM ETEM KİBARDAN ANLAMLI ZİYARET
08 Mart 2019 - 21:40

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla aileleri ziyaret edip sokakta kadınlara karanfil dağıtarak kadınlarımızla bir araya gelen Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, günün önemine binaen yaptığı programda  açıklamalarda bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla beraberinde bulunan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Sayın İsa Yüksel,  Ak Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Sayın Serpil Koçan ve üyeleri, AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Sayın Mehmet Gençay ve üyeleri,  Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, Ak Parti Temsilcileri ile karanfil dağıtarak, kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladır.

Programın devamında ise Ak Parti Fatsa Belediye başkan Adayı  İbrahim Etem Kibar, Sevgili eşi Esra Saygılı Kibar ile Ak Parti Fatsa  İlçe Başkanı İsa Yüksel, Sevgili eşi Ayten Yüksel ile mekanları gezerek kadınlarımızla buluşup karanfil dağıtıp fotoğraf çektirdiler.

Program esnasında açıklamalarda bulunan İbrahim Etem Kibar;

“Kadın bizim düsturumuzda baş tacı, ana ve bacı olarak anılır. Toplumumuzun en önemli dinamiklerini oluştururlar. Kadın demek; ana demek, eş demek, aile demektir.

Kadın; huzurudur. Doğum yapar, ana olur. Şefkat ve merhametiyle erkekten üstündür. Bunlar sâliha kadınlar diye zikredilir.” diyen Kibar sözlerine şöyle devam etti.

“Bizim inancımızda kadın bir gün değil, bir ömür olarak değerlendirilir. Biz bu yüce varlıkları bir güne sığdıramayız. Yaşadığımız müddetçe onlara saygı gösteririz.

Ailesine, aşına, eşine sahip çıkan, vatanını, milletini koruyan kadınlar başımızın tacıdır.

Bizler, cennetin anaların ayakları altında olduğuna inanan, kendisine yapılmasını istemediğini bir başkasına da yapmamayı tavsiye eden bir medeniyetin temsilcileriyiz.” Diyen Kibar sözlerini; Bu anlayışa sahip çıktığımız, bu değerleri fiiliyata geçirdiğimiz sürece, kadınlarımız hayatın her alanında hakları olan o müstesna yeri alacaklardır.

Temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ile kadın arasında herhangi bir farklılığa ya da ayrımcılığa yer olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Hatta onlara pozitif ayrımcılık yapılması gerekmektedir.

Kadınlarımızın adalet ve eşdeğerlik ilkeleri doğrultusunda, ailelerine ve ülkelerine katkı sağladıkları, sorumluluk üstlendikleri, başarılarıyla herkesin takdirini topladıkları düşüncesindeyim.

Milli ve manevi değerlere bağlı, topluma şahsiyetli bireyler kazandıran analara selam olsun” diyerek tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.