Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CHP Fatsa İlçe Başkanı İnanlı; “100’ü Aşkın Projelerimiz Var”

CHP Fatsa İlçe Başkanı İnanlı; “100’ü Aşkın Projelerimiz Var”
18 Mart 2019 - 20:07

CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, yerel seçim için yaptıkları çalışmalar konusunda 100’ü aşkın projeleri olduğunu söyledi.

Yerel seçimler yaklaşırken Fatsa’da siyaset arenasında neler oluyor sorusu vatandaşın gündemini meşgul ediyor.

CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, “Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa ilçe yönetiminde 4 yıl önce göreve geldiğimizde ilk hedefimiz Fatsa Belediyesi’ni partimize kazandırmaktı. Bütün uygulamalarımızı bu yönde yaptık. Fatsa’nın belediyecilik anlamında sıkıntılarının olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak 24 saat sahadayız ve en ufak haberde, en ufak bir olayda direk oraya ulaşıyoruz ve yerinde inceleme yapıyoruz. Yine mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz bu anlamda dersimizi çok iyi çalıştık hazırdık aslında yaklaşık 4 ay önce de belediye başkan adayımız olarak Ahmet Canbaz’ı belirleyip sahaya indik” diye konuştu.

Köyde kentte, gece gündüz hiç durmadan 4 aydır sahalarda olduğunu dile getiren Başkan İnanlı sözlerini şöyle sürdürdü.

“Sıkmadık El Bırakmadık”
‘’Her şey çok güzel gidiyor. 100’ü aşkın projemiz var. Bunları sürekli insanlara anlatıyoruz. Mümkün olduğunca sosyal medyada paylaşıp kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz, seçime 20 gün kaldı. Fatsa yönetimi Belediye anlamında sınıfta kaldı ve bu da insanları etkilemiş, çok yorulmuşlar ve yeni başlangıç istiyorlar. Bu yeni başlangıca da hazır gibiler ve inşallah biz de yeni başlangıcı yapacağız ve Fatsa’mızı özlediği günlere geri götüreceğiz.
Fatsa’mız temiz, sorunları olmayan, alt yapısı tamamlanmış, denetimin ve disiplinin olduğu bir belediyecilik anlayışıyla halkına hizmet edecek ve Fatsa da yaşayan insanlar artık mutlu, yüzleri gülecek diye düşünüyoruz ve istiyoruz. Toplumun her kesimini düşünüyoruz. Göz önünde bulunduruyoruz. Hayvanlarımızı düşünüyoruz, engelli dostlarımızı düşünüyoruz hepsiyle ile ilgili çok basit çözüm yolları var ve biz yönetimi aldığımızda bunlar bir an önce tamamlanacak ve bunun da etkilerini halkımızın suratında göreceğiz. 100’ü aşkın projemiz var ve toplumun her kesimini kapsayan projelerimiz var.

“Galericiler Sitesi, Fatsa Limanı, Kapalı Pazar Yerleri ve Birçok Projemiz Var”
Şehir dışına galericiler sitesi kurup galericilerin hepsini o siteye yerleştireceğiz. Fatsa sahilimizdeki dükkânları kafe, restoran ve butik gibi yerler yapmayı düşünüyoruz. İnsanların akşamları gidip gezebilecekleri mekânlar açtığımız zaman Fatsa sahilimizi canlandırmış olacağız. Limanımızı Bakanlıktan Fatsa Belediyesine tahsis edeceğiz ve limanımızı turizm anlamında insanların uğrak yerine getirmeyi planlıyoruz. Keza Dolunay’da, şehir merkezinde, Bolaman’da ve Yalıköy’de tepelerimize seyir terasları kurup cazibe merkezleri oluşturup, Fatsa’ya istihdam yaratıp ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. Pazarcılarımız soğuk ve sıcak havalarda sıkıntılar yaşıyorlar ve kullanabilecekleri bir tuvalet bile yok ve biz 1 tane değil şehrin 4 bölgesine 4 tane kapalı Pazar yapmayı düşünüyoruz, bunu çok önemsiyoruz ve kadınlar pazarı projelerimiz var, sadece kadınlara özel ürünlerini satabilecekleri ve kadınlara ücretsiz verilecek, haftanın 7 günü açık olacak ve son olarak; Başta dediğim gibi 4 aydır sahalardayız, herkesin elini sıktık ve bu sıkılan elleri hiçbir zaman bırakmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet CANBAZ ve onun getireceği yeni Belediyecilik anlayışı Fatsa’mızı bir dünya kenti haline getirecek diye düşünüyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.