Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MD YÖNETİM HİZMETLERİNDE HIZ KESMİYOR

MD YÖNETİM HİZMETLERİNDE HIZ KESMİYOR
19 Mart 2019 - 23:16

Bu sayımızda Fatsa esnaflarımızdan Murat Duran idaresinde ki “MD Yönetim” firmasını ziyaret ettik.

MD Yönetimin faaliyet alanlarının neler olduğunu, kendilerini neden tercih etmeleri gerektiğini, sitelerde ortak sorunların ne olduğunu ve sitelerde yaşamayı tercih edenlerin uymakta olduğu yükümlülükler hakkında bilgiler aldık.

“Biz yönetelim siz rahat edin”
İşletme sahibi Murat Duran; “M.D. Yönetim firması olarak Fatsa’da bir ilki başlatarak apartman ve sitenizi 634. sayılı kat mülkiyeti kanunu hükümlerine göre tamamen şeffaf, denetlenebilir anlayışıyla apartman ve sitelerinizi yönetir. Çünkü faaliyetimize başladığımız andan itibaren birçok apartman ve sitelerde yasal olmayan bir şekilde yöneticilik yapıldığını da gözlemlemiş bulunmaktayız. Oysa apartmanlarda aidat, yakacak, temizlik, asansör bakımı, ortak alan giderleri için elden para toplanamaz. Bütün bu harcamaların banka hesaplarından geçmesi gerekir ve daha da önemlisi sigortasız eleman istihdamı yapılamaz. Oysa toplu yaşam alanlarının profesyonel ve sertifikalı firmalar tarafından yapılmasını tavsiye ediyoruz.

Ortak alanlarla asansör bakımları, ortak alan temizliği, çevre temizliği, sözleşmeleri firmalar ve sigortalı elemanlarımızla ivedi olarak müdahale etme kabiliyetine sahibiz. M.D. Yönetim gelir ve giderlerini banka hesapları üzerinden güvenilir bir şekilde yürütüyor, bu nedenle bizi tercih etmeleri gerektiklerini dile getiriyoruz. M.D. Yönetim öncelikle site sakinlerinin menfaatlerini gözeten bir anlayışa sahiptir.

M.D. yönetim site sakinlerinin huzur ve rahatını düşünerek projeler üretir, site sakinlerinin onayına sunar, kabul gören projeleri hayata geçirir. Sitelerde ortak alan sorunları nelerdir şeklinde bir soruya da toplu yaşam alanlarında maalesef birçok sıkıntılarımız var. Öncelikle bütün kat malikleri, komşuluk haklarını gözeterek hareket etmesi pencere ve balkonlardan gelişi güzel halı, bez vs. gibi şeylerin silkelenmemesi, ayakkabılıkların kapı önlerine konmaması, asansörleri bir eğlence aracı olarak görmemeleri, özellikle yangın merdivenleri site sakinleri için hayati öneme haiz olması bakımından eşya konmaması aidat, ısınma, ücretlerinin zamanında ve eksiksiz yatırılması Konutları’nda duyarlı olmaları, zamanında ödenmeyen ödemelerin hukuk yoluyla alınması ve bu konuda mağduriyet yaşamamaları ki; (bu durum arzu ettiğimiz bir durum değildir) gibi konularda bazı sıkıntılarla karşılaşmaktayız. Fakat; yaptığımız tanıtım ve toplantılarla bu olumsuzlukların hızla giderileceğine de inanıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.