Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TAM BİR FATSA BELEDİYESPOR AŞIĞI

TAM BİR FATSA BELEDİYESPOR AŞIĞI
19 Mart 2019 - 0:33

İlçemiz esnaflarından Yaşar AKOT’la iş hayatı, Fatsa’daki sosyal hayatı ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili hoş bir söyleşi yaptık.

10 yıl inşaat sektöründe çalıştığını dile getiren Akot, “sonra halı yıkama (Karadeniz Halı Yıkama), (Laz oğlu halı yıkama) ile uğraştım, tekrar inşaat sektörüne döndüm, daha sonra futbol ile uğraştım, en son kafe (Demleniyoruz) ile yaklaşık 1 buçuk aydır uğraşıyorum ama yine futbol ile ilgileniyorum, tabi ki aktif bir şekilde. Bu sektörü seçme nedenim ise gençleri çok seviyorum, onlarla bir arada olmak istiyorum. Açılışımızı yaptık ama yeterli olarak tam faaliyet göstermiyoruz. Daha geniş kapsamlı bir şekilde zamanla büyümek de öncelikli hedeflerim arasında. Şu an sadece erkeklere özel oldu ama alanımızı genişletip daha genel bir ortam kurmayı ve oyunları çeşitlemeyi düşünüyoruz. Mesela yazın satranç turnuvaları düzenlemeyi düşünüyoruz farklı şeyler yapacağız. Kendime mümkün olduğu kadarıyla zaman ayırmaya çalışıyorum ki bunun nedenleri, gençlerle bir arada olmak, onları bir araya getirip birlikte aktiviteler yapmak ve maçlara hep beraber gidebilmek için.

Fatsa Belediyespor olduğu sürece futbol ile uğraşıyorum, ayrıca kendi taraftar grubumuz da var Kurtuluş Tayfa adıyla. Bu grubunda yine tribün reisiyim. Fatsa Belediyespor’u seviyoruz ve ayakta tutabilmek için her gün toplanıyoruz. 18 yıllık rüyamız olan 3. Ligde takımımızı desteklemek için neler yapabiliriz, nasıl daha aktif olarak görev yapabiliriz, bunların da istişarelerini grubumuzla sürekli olarak konuşuyoruz.

ÇOCUKLUK HAYALİM KULÜP AÇMAK
Futbol, hayatımdaki olmazsa olmazların başında gelmekte. Futbol benim çocukluk hayalimdi ve yaşarsam da, ölmezsek ufak bir miktar da param olursa kendimce bir kulüp açmayı düşünüyorum Kurtuluş Spor diye çocukluk hayalimdi. Futbolun olumsuz yönleri bence yok, stat da güzel, takımımıza destek vereceğiz, küfürü hayatta sevmem çünkü cefasını çektim, gençlerle maça gittiğimiz zaman kesinlikle küfür olmayacak, diğer her şeyi yapın ama kesinlikle küfür olmayacak diye uyarıyorum.

Azalık hakkında geçtiğim dönem muhtarlığa çıktım, 24 gün vardı, mahallemizde geçlerden yana çok güzel destek vardı, bugün de muhtar adayımız Ahmet Kolcu çok sevdiğim, elinden ekmek yediğim hakkı benim üzerimde çok olan bir abim, elimden geleni yapmayı düşünüyorum ve yapacağım.

Ben şehrimi seviyorum, her gittiğim yere armamı götürüyorum, 3 – 5 Ülkeye gittim ve giderken bile armamı götürdüm. Gazetenize özellikle çok teşekkür ederim, taraftar grubumuz adına çok güzel desteklerini veriyor, tanıtımımızı yapılıyor çok teşekkür ederiz. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.