Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

FATSA’YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ
27 Mart 2019 - 10:16


Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatı organizesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımları organize edilen yemekte konuşan Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar, “Fatsa’mızı göze ve gönüllere hitap edecek bir kimliğe hep birlikte kavuşturacağız” dedi. Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Hilmi Güler’ de yeni dönemde Fatsa’nın bir marka şehir olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

“GÖREVLER GEÇİCİDİR, VAZGEÇİLMEZ OLAN MİLLETİMİZE HİZMETTİR”
Spor Kompleksinde düzenlenen yemekte konuşan Ak Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar, “Tevazu samimiyet gayret ile “Memleket işi Gönül işi”, “Belediye işi gönül işi” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda sizlerin ve aziz milletimize mazhar olmak için sayın bakanım, ben ve arkadaşlarımla gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart Pazar günü de hemşerilerimizin desteğiyle bu çalışmalarımızı taçlandıracağız. Fatsa’mızı göze ve gönüllere hitap edecek bir kimliğe kavuşturmak ve bugünden geleceğin adımlarını atmak için hazırladığımız projelerimizi daha önce anlatmıştım. Görevler geçicidir, vazgeçilmez olan milletimize hizmettir. Bunu hiç unutmayacağız. Bu inançla bu şuurla Fatsa’mızı göze ve gönlünüze hitap edecek bir kimliğe hep birlikte kavuşturacağız, birlikte istişare edeceğiz, birlikte çalışıp birlikte başaracağız. Bana inanın güvenin bunu hep birlikte yapacağız.” dedi.

“ETHEM KARDEŞİMİZ TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMUŞSA BU İŞİ BAŞARIR DİYEBİLİYORSUNUZ”
Beni en iyi siz tanırsınız diyerek sözlerini sürdüren Kibar, “Kalpten kalbe giden yolda biz sizlerle birlikte yıllardır kardeş, arkadaş, dost akraba olarak buluşmuşuz. Yaşadığımız bu güzel ve özel olan şehrin topraklarına birlikte basmışız. Sevincimizi, hüznümüzü birlikte paylaşmışız. Birlikte dertlenip, birlikte gülmüşüz. Düğünümüzü, bayramımızı birlikte yapmış, cenazemizi birlikte kaldırmışız. Bundan daha iyi, daha güzel bir tanışıklık olur mu. Ben sizlere güveniyorum. Biliyorum sizlerde bana güveniyorsunuz. Ethem kardeşimiz taşın altına elini koymuşsa bu işi başarır, arkasında durur diyebiliyorsunuz. Yakama takacağım bundan daha mutlu daha onurlu daha şerefli bir rozet olabilir mi. İnşallah 31 Mart günü el ele, kol kola cani gönülden birlikte yürümeye devam edeceğiz. Biliyorum ki bu kardeşinizi yarı yolda bırakmayacaksınız bundan zerre kadar şüphe duymuyorum. Pazar günü tercihinizi Cumhur İttifakından yana Ak Parti’nin hizmet belediyeciliğinden yana kullanacağınıza, emanetinizi Fatsa’da şahsıma kardeşimize ve Ordu Büyükşehirde de Sayın bakanımız, Belediye Başkan adayımız Dr. Hilmi Güler’e teslim edeceğinize en kalbi duygularımla inanıyorum.” diye konuştu.

“SANDIKTAN GÜÇLÜ BİR FATSA VE ORDU ÇIKACAK”
Sizlerin ve sevgili gönül dostlarımızın sayesinde inşallah 31 Mart Pazar günü sandıktan birlik beraberlik kardeşlik çıkacağını sözlerine ekleyen Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar, “Sandıktan güçlü bir Fatsa ve Ordu çıkacak. Üreten büyüyen Fatsa ve Ordu çıkacak. Diğer illerle yarışan model olan marka olan bir Fatsa ve Ordu çıkacak. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin Fatsa’mız için, Ordumuz için, ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.” şeklinde konuştu.

“ORTAK AKLI KULLANACAĞIMIZ BU DÖNEMİMİZİ ÇOK GÜZEL BİR HALE GETİREBİLİRİZ”
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Hilmi Güler’de Fatsa’ya hizmet eden herkese selam olsun diyerek konuşmasına başlayarak, “Güzel çalışmalar yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yapıyoruz. İnşallah bu da Fatsa’mız için Ordu’muz için, ülkemiz için hayırlı olur. 31 Mart tarihinde seçim gerçekleşecek ondan sonra geçim dönemi başlayacak. Burada ekonomi son derece önemli yani 1 Nisandan itibaren göreve kim gelirse gelsin önümüzde geniş bir hareket imkanı aynı zamanda birtakım gerçekler ile karşı karşıya kalacağımız tablo çıkacak. Fatsa Ordu’nun önemli bir ilçesi, temel taşı tam ortada bulunuyor. Sanayisi ile iş adamı ile farklı bir insanı var. Önümüzde 60 aylık bir dönem olacak. Bu 5 yıl güzel bir yönetim yapalım istiyorum. Üreten aynı zamanda yarışmacı bir Fatsa ortaya çıksın. Yeni dönemde Fatsa’nın bir marka şehir olmasını arzu ediyoruz. Üretim ağırlıklı turizm ağırlıklı, tarım ağırlıklı bir dönem olsun. Fındığımıza katma değer katmak için çok güzel çalışmalar yapacağız. Ordu’nun Fatsa ile Havaalanı arasında 8 kız kardeş dediğimiz 8 tane balıkçı barınağı var. Biz buraları, yat limanı haline çevirebiliriz. Buralara modern yapılaşmalarla turistleri çekebiliriz. Bizim 140 kilometrelik sahil alanımız var yani Karadeniz’in en uzun sahili olan bir iliz ama biz denizi kullanmıyoruz. Deniz ile ilişkiliyiz ama denizi kullanmıyoruz sadece balıkçı kardeşlerimiz denizden faydalanıyor. Ne bir tek ne var ne bir yolcu gemisi geliyor. Şimdi burayı harekete geçireceğiz. Burada büyük bir potansiyel var. Tarihi eserlerimiz ile ilgili büyük kazılar başlatıyoruz. Cıngırt Kalesi dahil olmak üzere 10 ayrı yerde yapacağımız çalışmalarla burası bir Efes haline gelebilir. Bunların hepsi esnafımız için, sanaatkarımız için, çiftçimiz için, tarımımız için önemli alanlar. Bu kadar büyük potansiyel varken bizim artık işsizlikten söz etmemiz gerekir. Gençlerimiz bu kadar imkan varken asgari ücret almak için başka illere gitmemesi lazım. Belediyecilik şimdi farklı bir sisteme geldi. Bizim sizlerin gönlüne girmek için çalışmalar yapmamız lazım. Ekonomi ağırlıklı belediyeciliği ön
planda tutuyoruz. Böylesine şerefli bir görevi memnuniyetle kabul edip geldim yani sizlere güvenerek geldim. Kolları hep beraber sıvarsak 60 ay bizim için belki de en güzel dönemlerden biri olur. Burada Parti ayrımı gözetmeksizin ötekileştirme yapmadan herkesin Belediye Başkanı olacak şekilde hazırlıklarımızı tamamladık yeni dönem bambaşka bir dönem olacak. Ortak aklı kullanacağımız bu dönemimizi çok güzel bir hale getirebiliriz.” dedi. Programda MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler’e Türk Bayrağı rozeti taktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.