Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İBRAHİM EROĞLU’NDAN GAZETEMİZE VEDA ZİYARETİ

İBRAHİM EROĞLU’NDAN GAZETEMİZE VEDA ZİYARETİ
01 Nisan 2019 - 20:00

5 yıllık görev süresi sona eren Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu veda için gazetemize ziyarette bulundu.

İbrahim Eroğlu 5 yıllık görev sürecinde yaşadıklarını ve düşüncelerini şöyle dile getirdi;
“Öncelikle çok teşekkür ederim, iyi bir çalışma ortamı sağladık basın mensupları ile görev süreci boyunca tek gayemiz Fatsa’ya hizmet edebilmekti. Özellikle göreve başladığım ilk andan itibaren kapımı her zaman açık tutmaya çalıştım. O kapı hiç kapanmadı. Sizler de bunun en iyi şahitlerisiniz. Kapının kapanmama nedeni ise Belediye’de bu kapı herkese açık, herkes içeri girebilir, burada özel vatandaşın şahsi işi görülmez, devletin işi görülür mesajı verildi. Bana hiçbir vatandaş İbrahim Eroğlu’nu aradım ulaşamadım diyemez. Herkesin telefonuna bakmışımdır. Herkesle ilgilenmeye çalışmışımdır ama bizim işimizin de bir kaderi var. Ama maalesef her işi de yapamayız. Özellikle bireysel talepleri üzerine yapamadığımız işler oldu ki yapamadık birçoğunu da gerçekleştiremedik. Büyükşehir’in yeni kurulmuş olmasından kaynaklı bir süreç yaşadık bütünü ile baktığımız zaman Fatsa’da hoş bir anı bıraktığımı görüyorum bunu da sahada çalışan arkadaşlarımızla vedalaştığımız zaman gördüm. Kendi sosyal medya hesabımdan bir teşekkür mesajı attım. Akabinde o gece telefonum hiç susmadı Yaklaşık 200’ün üzerinde telefon aldım hakkını helal et başkanım bize güzel hizmetler yaptın senin ayrıldığını bilmiyorduk diye. Bu beni gururlandırıyor. Bana dedemin söylemiş olduğu bir laf vardı Hak ağacını taşta bile ekersen, taşta bile kurumaz demişti bende hak ağacını taşta ektiğimi gördüm Allah razı olsun iyi bir şekilde tamamladığıma inanıyorum.”

Fatsa Belediye Başkanlığını kazanan İbrahim Etem Kibar içinde kısa bir açıklama yapan İbrahim Eroğlu; “İbrahim bey benim çocukluk arkadaşımdır.  Bu işi daha da ileriye taşıyarak daha da güzel yapacağına inanıyorum kendisinin kefiliyim. İnşallah Fatsa için her şey çok güzel olur. Mesai ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki memurlar mesai almaz 8-5 çalışıyorlar. Ama bizim belediye de çalışan mesai arkadaşlarımız hiçbir zaman 8-5 çalışmadılar. Biz, Cumartesi – Pazar günleri dâhil olmak üzere çalıştığımız zamanlar oldu. Uyumadığımız günler oldu. 2016 yılının yılbaşı gecesini ben araba üzerinde tamamladım. Ailemle eğlenceyle tamamlayabilirdim ama yollar kapanmıştı, yolları açmak için bütün ekibimizle seferber olmuştuk. Her zaman birileri ne der değil de Allah ne der diye sorduk birbirimize. Görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Hatalarımız eksiklerimiz kusurlarımız muhakkak olmuştur. Ama bunlar kasıtlı bir şekilde olmamıştır” diye konuşarak sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.