Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KİBAR,RESMEN BAŞKAN OLDU

KİBAR,RESMEN BAŞKAN OLDU
05 Nisan 2019 - 11:41

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar mazbatasını aldı. Fatsa Kültür Sarayında gerçekleşen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Merve Bostan’dan mazbatasını alan Başkan Etem Kibar, Fatsa’yı istişare kültürü ile birlikte yönetme sözü verdi.

Mazbatayı aldıktan sonra konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ”Cumhur İttifakımızın bir adayı olarak bugün Fatsa Belediye Başkanlığı görevimizi mazbatamızla birlikte resmileştirmiş oluyoruz. Allah nasip ederse bu saatten sonra tüm Fatsa’nın belediye başkanıyım. Siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıp Fatsa’yı istişare kültürü ile birlikte yöneteceğimizi her gittiğimiz toplantımızda söylemiştik. Bugünde sizlerin huzurunda bir kere daha söz vermek istiyorum. Bu seçim sürecinin çok başarılı bir şekilde, tatsız olaylara yer vermeden, güvenli bir ortamda sonuçlanmasından dolayı başta seçim Hâkimimiz olmak üzere tüm ilçe seçim kurulunda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Fatsa Adına çıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin, Allah bizleri utandırmasın. “ dedi.

Konuşmaların ardından Fatsa Belediye Meclis Üyelerine mazbataları verildikten sonra tören son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.