Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TAYFUN KARATAŞ’TAN VEDA

TAYFUN KARATAŞ’TAN VEDA
23 Mayıs 2019 - 18:41

Fatsa Belediyespor’un ligde kalmasını sağlayan ve 2 aya yakındır kayyım olarak görevine devam eden Karataş bugün itibari ile görevini bıraktı.

Sosyal medya üzerinden bir veda yazısı yazan Karataş,”Bundan tam 2 ay önce Fatsa Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından Fatsa Belediyespor’umuza şahsımın kayyım olarak atandığı herkesin bildiği bir hakikattir. Ve bugün itibariyle kendi isteğimizle görevi bıraktığımı bilmenizi isterim. Öncelikli olarak bu takımı 3. Lige çıkartan ve 19 yıllık hasrete son veren kulüp başkanından seyircisine kadar herkese teşekkürü bir borç biliriz. Bu sezon başı büyük umutlarla kurulan fakat arzu edilen sonuçlar alınamamasına karşın kulüp başkanı İbrahim Eroğlu kardeşim ve ekibinin de uğraşlarına rağmen arzu edilen başarı gelmemiş, sonrasında kayyım süreci başlamıştır. Bu 2 aylık süreçte kayyım heyetinde çok değerli insanlarla çalışmanın mutluluğuna ulaştım. Çok değerli Haşim abim, Halil müdürüm, Avukat Muhammet Özkan, Avukat Hasan Ceceloğlu ve Avukat Cansu Ceceloğlu gibi değerli insanları tanımak benim için son derece keyif vericiydi. Diğer taraftan küme düşmesine kesin gözüyle bakılan takımımız ile art arda gelen galibiyetler bizi mutlu sona ulaştırdı ve takım ligde kaldı. Aslında Fatsa Belediyespor ligde kalmadı, bize kalırsa 3. Lige çıkma şansını tekrar yakaladı. Bu başarıda başta kayyım heyetimiz, sportif direktörümüz Niyazi Hüseyinoğlu, Cem Cambaz hocamız ve ekibinin, futbolcularımızın, kulüp çalışanlarımızın ve büyük Fatsa taraftarının emeği çok büyüktür.

Kulübümüz daha önceki süreçte de kapanma ve düşme tehlikesi yaşadığı dönemlerde tarafıma görev verilmiş ve bu görevler memleket bilinciyle ve bir Fatsa sevdalısı olarak en iyi şekilde yerine getirilmiştir. Bu başarılara sebep olanlardan biri olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayım.

SEÇİMDEN ÖNCE VAAT EDİLEN 300.000 BİN TL GELMEDİ!

Bu süreçte birçok güzellikler ve olumsuzluklar yaşadık. Yaşadığımız bu güzelliklerin en başında Fatsa halkımızın bizlere inanıp güvenmesiydi. Bu inanç ve güven bizi başarıya taşıyan en önemli argümandı. Ancak bizi en fazla yoran ve çıkmaza düşüren verilen sözlerin tutulmaması olmuştur, şöyle ki bölge milletvekilimizin herhangi bir talebimizin olmamasına rağmen kendisinin “15 Nisan 2019” tarihinde Fatsa Belediyespor Kulübü kasasına en az “300.000. TL” yardım gelecek söylemi basına düşmüş ve kamuoyu ile paylaşılmıştır. Akabinde bu söyleme istinaden alacaklılar başta olmak üzere birçok kişi tarafından kulübümüz haciz şoku ile karşı karşıya kalmıştır. Bugün itibariyle “300.000. TL” gelmemiştir ve de bu söylemlerin içi boş kalarak kulübümüz zor durumda kalmıştır.

Sonuç olarak bu süreçte bize destek olan başta Aileme, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı’ya, Kayyım Heyeti’nin çok değerli mensuplarına, sportif direktörümüz Niyazi Hüseyinoğlu’na, çok değerli kulüp avukatlarımıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarımıza, büyük Fatsa taraftarına ve bu süreçte maddi-manevi bizden desteğini esirgemeyen Fatsalı dostlara teşekkür ederiz.”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.