Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HASAN CECELOĞLU’NDAN BİRLİK ÇAĞRISI

HASAN CECELOĞLU’NDAN BİRLİK ÇAĞRISI
13 Haziran 2019 - 13:39

Fatsa Belediyespor Kulübü Avukatı Hasan Ceceloğlu kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birlik çağrısında bulundu.

Ceceloğlu, “Bilindiği üzere kulübümüz 4 aya yakın bir süredir Fatsa Sulh Hukuk Mahkemesi’nin vermiş olduğu karar neticesinde kayyım tarafından yönetilmektedir. Gerek maddi gerekse idari açıdan zor günler geçiren kulübümüz haciz baskısı yaşaması yanında transfer yasağı alma, ligden düşürülme ve kapanma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Kaybedecek zaman kalmamıştır. Çok kısa bir süreçte kulübümüz kapatılacaktır. Bu durumun sadece bir kulübün kapanması olarak yorumlanması doğru olmayacaktır. Mesele sadece bir futbol takımı değildir, memleket meselesidir. Yüklenmiş olduğumuz vazife dışında buradan sizlere memleketini seven birer FATSALI olarak sesleniyoruz; İl ve ilçemizin Siyasileri, İdarecileri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Büyük Fatsa Belediye Spor Taraftarı ve değerli hemşerilerimiz vakit birlik olma ve Fatsa’ya sahip çıkma vaktidir. Bu kulübün kapanması veya düşürülmesinin memleketimiz için kabul edilmez bir leke ve ağır bir yük olacağı açıktır. Başarıları ile bizleri gururlandıran, bizleri sokaklara döken ve ilçemizin bir değeri olan Kulübümüzün ve Fatsa’ nın hayatta kalması adına artık birlikte hareket etmek gerekmektedir. Tüm çatışma ve menfaat hesapları bir kenara bırakılarak takıma ve ilçemize sahip çıkılmalıdır. “Neden kulüp bu hale geldi ?” diyerek birilerini suçlamak ve bu tavırla hareket ederek bu meseleye sırt çevirmek şu an için bizi çözüme kavuşturacak bir yol değildir. Bu süreçte takımı yıpratacak veyahut havada kalacak sözler değil somut adımlar atılmalıdır. Zira daha önce yerine getirilmemiş sözler sebebi ile de takımımız yara almıştır. Değerli Fatsalılar ne yazık ki kapanma tehlikesine karşı zamanla yarışıyoruz ve ivedi olarak çözüm için birlik olmalıyız. Belirtiğimiz gibi yarın keşke dememek için, ilçemizin ve kulübümüzün menfaatleri adına memleketini seven birer Fatsalı olarak herkesi göreve davet ediyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.