Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

2019’DA AMBULANS’IN GİDEMEDİĞİ EV!

2019’DA AMBULANS’IN GİDEMEDİĞİ EV!
04 Temmuz 2019 - 13:21

İnönü Mahallesi’nde Aralık ayında meydana gelen heyelan felaketi nedeni ile yollarda ve evlerde oluşan hasarların yaraları hala sarılamadı. Mahalleli tedirgin, kendi imkânları ile yeniden ev yaptıran Volkan Odabaş ise yaşadığı yol sorununu dile getirdi.

Yıkılan evlerin yerine yenilerin yapılması için devletten yeterli ödeneklerin gelmediğini ve kendi imkânları ile yaptıkları evlerine ise ulaşamadıklarını dile getiren Volkan ODABAŞ, “Heyelan sonrası devlet tarafından bizlere sadece 8 bin 500 TL iaşe yardımı yapıldı. Biz kendi imkânlarımızla bahçemize ev yaptırdık ve şuanda 100 metre bir beton yola ihtiyacımız var. Kendi aracımızla evimize gelemiyoruz. Önümüzde malum fındık ayı var ve ayrıca 95 yaşında bir Alzheimer hastamız var. Belirli zamanlarda ambulans gelmesi lazım fakat şuan yolumuz olmadığı için büyük sorun yaşıyoruz. Yetkililerden acilen bir çözüm önerisi açıkçası yardım bekliyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.