Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA KENT KONSEYİ KURULMALI!

FATSA KENT KONSEYİ KURULMALI!
04 Temmuz 2019 - 22:53

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, seçimlerin artık geride kaldığını vadedilenlerin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğini söylerken, Kent Konseyi kurulmasının şart olduğunu da belirtti. Yapılan açıklamada,”Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimlerden bu yana 3 ay geçmiştir. Halkımızın teveccüh gösterdiği Belediye Yönetimi 3 aydır görev yapmaktadır. Seçimlerin hemen akabinde yaptığımız ziyaret sonucu ve birebir görüşmelerimiz sonucu yönetimdeki arkadaşlarımız bize göre iyi niyetli, Belediye işleyişini ve yanlışları görüp düzeltme eğiliminde olup zamana ihtiyaçları vardır.
Söylenecek çok şey, eleştirilecek çok daha fazla şey vardır. Ancak zaman eleştiri veya konuşma zamanı değil icraat zamanıdır. Fatsamıza hizmet zamanıdır. Yetki de icradadır. Dolayısı ile üzerimize düşen her ne ise yardıma ve desteğe hazır olduğumuzu buradan kamuoyuna duyurmak isteriz. Bu çağrımızı da Belediye yetkililerine seçimin hemen sonrası da yapmış olduğumuzu duyurmak isteriz. Bununla birlikte Fatsamız da hizmetlerin çok daha verimli ve etkili ve yerinde gerçekleşmesi için FATSA KENT KONSEYİNİN acilen kurulması ve Fatsamız ile ilgili kararların çok daha çoğulcu ve katılımcı bir birliktelikle alınması gerektiğine inanmaktayız.
Gereğinin değerli Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar tarafından da yapılacağından eminiz. Zira söz konusu Fatsa ise gerisi teferruattır düşüncesinde hemfikir olduğumuza dair inancımız tamdır. Saygılarımızla.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.