Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR; “İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN TÜM YATIRIMCILAR BAŞ TACIMIZ”

BAŞKAN KİBAR; “İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN TÜM YATIRIMCILAR BAŞ TACIMIZ”
22 Temmuz 2019 - 20:00

Fatsa Organize Sanayi Bölgesine 500 kişinin istihdam edileceği yeni bir tekstil fabrikası kurmak için 9 dönüm arazi tahsis edilen Tera Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş sahibi Mithat Cabılar, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.

Beraberinde Fabrika Müdürü Levent Erçıktı, İdari ve Mali İşler Sorumlusu Hakan Yıldız, İş Güvenliği Uzmanı Özgür Tırınk ve Fatsa Organize Sanayi Bölge Müdürü Olgun Topkaya ile birlikte belediyemize gelen Tera Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş sahibi Mithat Cabılar Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar bugüne kadar bölgemize yatırım yapan tüm müteşebbislere, Fatsa’mıza yatırım yapmak isteyen girişimcilere ellerinden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek, “İstihdama katkı sağlayan bütün yatırımcılar baş tacımızdır.” dedi.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin büyümesi ile alternatif modeller geliştirilerek genişlemenin önündeki engellerin kaldırıldığını belirten Başkan Kibar, “Organize Sanayi Bölgemizde istihdam sayımız 5 bine yaklaştı. Biz istihdam sayımızın 10 bini geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda ilçemize yeni bir istihdam kapısı açan Tera Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş sahibi Mithat Cabılar ve ekibine teşekkür ediyor yeni ticari faaliyetlerinde başarılar diliyoruz ve tüm yatırımcılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.