Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HAYAT MÜCADELESİ TRAFİK KAZASI İLE SON BULDU

HAYAT MÜCADELESİ TRAFİK KAZASI İLE SON BULDU
25 Temmuz 2019 - 21:00

İlçemiz Dolunay Mahallesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucunda 3 kişi öldü 11 kişi yaralandı.

Kaza, Dolunay Mahallesinde Özdemir Market’in bulunduğu kavşakta yaşandı. İstanbul – Trabzon seferini yapan Adil Yenigün yönetimindeki 61 S 0909 plakalı otobüs, kavşaktan dönen Sevda Ara’nın kullandığı 52 EJ 976 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle 15 metre sürüklenen minibüste bulunan 6 kişi ile otobüste bulunan 7 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Fatsa Devlet Hastanesi, Ünye Devlet hastanesi ve Fatsa’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Sevda Ara, Elif Uyur ve Barış Altay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada Yusuf Uyur, Devran Ara, Ergin Kaya, Fatma Nur Açıkgöz, Veysel Kargün, Şule Çekilmiş, Kardelen Çekilmiş, Hamide Topal, Asuman Durmuş, Adil Yenigün ve Arif Kaya yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre vefat eden minibüs sürücüsü Sevda Ara, eşinden ayrı 3 çocuğu ile birlikte hayat mücadelesi veriyordu. Önceleri temizlik işleri yapan ve sonrasında ilçemizde “SEVDA HALI YIKAMA” adlı iş yerini açan Sevda Ara, bu işyeri ile Fatsalılara hizmet veriyordu. Girişimciliği ve güler yüzü ile herkes tarafından takdir edilen Ara, kızı Elif ile birlikte hayata gözlerini yumdu. Hayat mücadelesi bugün son buldu.

Fatsa Söz Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.