Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA İDMANYURDU SPOR KIZ FUTBOL TAKIMI HARİKALAR YARATIYOR

FATSA İDMANYURDU SPOR KIZ FUTBOL TAKIMI HARİKALAR YARATIYOR
02 Eylül 2019 - 17:08

Geçtiğimiz ay kurulan Fatsa İdmanyurdu Spor’da kızların futbollarını tüm Ordu konuşuyor. Kızlar müsabakalarda başarılı bir grafik oluştururken kulüp başkanı Celal Duran memnuniyetini dile getirdi.

Kulüp hakkında bilgi aldığımız Başkan Celal Duran; “Takımımız gençlerimizin spor ile buluşmasını sağlamak için kuruldu. İlçemiz genç nüfusa fazlası ile sahitir, yönetim olarak bizde bunu değerlendirmek istedik. Bu yıl kız futbol takımı ile başladık, hocamız Abdullah Sözen daha önce başka illerde, kız futbol takımı çalıştırmıştır ve ayrıca Fatsa’da ilk kız futbol takımı çalıştıran hocadır. Bizler Fatsa’mız için güzel işler başarmak istiyoruz, gençlerimizi spora yönlendirmek ve sağlıklı başarılı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Herkesin spor ile bağdaşmasını istiyoruz” dedi.

Şuan için kendi imkânları ile ilerlediklerini belirten başkan Duran, “Maddi imkanlarımız biraz daha iyi olsa idi bu yıl, basketbol, voleybol dallarını da kuracaktık, ama maalesef bu yıl sadece kız futbol ile devam edeceğiz. Gerekli kaynakları oluşturduktan sonra da inşallah seneye diğer spor dallarımızı da aktif hale getireceğiz” diye konuştu.

Gazetemiz vasıtasıyla destek verenlere de teşekkür eden Duran “Aykan Zemin Sistemleri ilk sponsorumuz oldu. Verdikleri desteklerden dolayı burada kendilerine de çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.