Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAYMAKAM YAPICI’NIN FATSALILARA VEDA MESAJI

KAYMAKAM YAPICI’NIN FATSALILARA VEDA MESAJI
03 Eylül 2019 - 14:58

Trabzon Vali Yardımcılığına atanan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı bir veda mesajı yayımladı.

Yapıcı mesajında; “Güzel Fatsa’nın güzel insanları,

Yüreğimi burda bırakarak yeni atandıģım Trabzon Vali Yardımcılığı görevi için aranızdan ayrılıyorum. Az gelişmiş ülkelerde görev yapan bir memur gibi hamaset yapmak istemiyorum ama birkaç hususa değinmek isterim.

Fatsa olarak hep en güvenilir ve en sorunsuz ilçe olduk. İdari kaos, kutuplaşma, ikiye bölünme asla yaşamadık. Fatsa halkı ve mesai arkadaşlarımızla ilçeyi hep beraber yönettik, hiç problem yaşamadık, hiç taraf tutmadık, kimseden direktif almadık, ancak herkesi büyük bir dikkatle dinledik ve saygı duyduk. En önemlisi, herkesi sevdik, hürmet ettik. Mesai arkadaşlarıma büyük değer verdim, serbest bıraktım, hünerlerini sergilemelerini istedim.

Sadece ve sadece kötü olan birkaç kişiye yol vermedim. Onları herkes biliyor, ne yaptıklarını da biz biliyoruz, yaptıklarının cezasını mutlaka alacaklardır.

Hep Devletimiz ne eylerse güzel eyler diye düşündüm, onun için bundan böyle yeni görev yerimde elimden geleni yapmaya çalışacam.

Ben Fatsa’yı ve mesai arkadaşlarımı çok sevdim, herkesi akrabam olarak kabul edecem.

Kendinize iyi bakın,
Allah’a emanet olun.
Ömür boyu saadetler diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.