Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AYHAN BAŞKAN’DAN ESNAFI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA

AYHAN BAŞKAN’DAN ESNAFI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA
19 Eylül 2019 - 10:21

Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, esnafın yüzünü güldürecek açıklamalar yaptı.

Bu haber son zamanlarda fındık sezonu nedeniyle işleri azalan ve ekonomik nedenlerden dolayı zor zamanlar geçiren esnafın derdine çare olabilir.

Bankaların faiz indirimlerinin ardından bölgede esnafın yardımına anında el atan ve esnafın her zaman yanında olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, kredi müjdelerini ardı ardına verdi. Başkan Ayhan Baş, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığının desteği, TESKOMB ve Halkbank iş birliği ile gönül ehli ve sanatkârlarımıza 500. 000 TL’ye kadar işyeri alma kredisi verilecek. Ayrıca bayiden 0 ticari araç alanlara 500 Bin TL’ye kadar iş yeri kredisi gibi destek sağlanacaktır. Kredilerden faydalanmak isteyen esnaflarımız kooperatifimize başvuru yapması gerekmektedir. ” dedi

Başkan Baş, “Biz Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak tüm esnafımızın yanında olup, her türlü desteği sağlamaya devam edecek ve esnafımızın zor durumda kalmaması için elimizden gelen desteği sağlayacağız.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.