Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSO’DAN DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

FATSO’DAN DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
23 Eylül 2019 - 19:00

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası 26 Eylül 2019 Perşembe günü, Fatsa Yalçın Otel Toplantı Salonu’nda Saat 13:00’de aktif olarak ihracat yapan ve/veya ihracat yapmayı düşünen tüm üyelerine yönelik olarak “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” düzenliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun KARATAŞ; T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin koordinasyonu ile planlanan ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek bilgilendirme seminerine katılımın ihracat yapan, dış ticaret departmanı bulunan veya ihracat yapmayı planlayan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için büyük önem taşıdığını, ihracatla ilgili güncel devlet desteklerini tanımak açısından seminerin faydalı olacağını vurguladı.

Saat 13:00’de başlayacak seminer kapsamında, İhracatta sağlanan güncel devlet yardımları, Pazar araştırması ve pazara giriş destekleri, yerli ürünlerin yurtdışında markalaşması, Türk malı imajının yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin desteklenmesi ile yurtdışı birim marka ve tasarım destekleri gibi konuların yanı sıra ülke sunumu bölümünde Rusya pazarı örneklendirilerek Rusya pazarına ihracat imkanları anlatılacak, program sonunda ise Türk EXİMBANK İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları hakkında bilgi verilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.