Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İSA YÜKSEL; “BU BİR VATAN GÖREVİDİR!”

İSA YÜKSEL; “BU BİR VATAN GÖREVİDİR!”
11 Ekim 2019 - 15:20

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel yürütülmekte olan Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ORDUMUZ ASKERİ HAREKÂTI YÜRÜTÜRKEN, BİZ DE SİYASET, STK, MEDYA VE KAMUOYU OLARAK BİLGİ HAREKÂTINI YÜRÜTECEĞİZ. 

Türk Ordusu sivilleri hedef almaz!” diyen İsa Yüksel’in açıklamaları şu şekilde;

“Düşmanla cephede nasıl savaşıyorsak, cephe gerisinde de aynı sorumluluk bilinci ve vatan aşkı ile savaşacağız. Aramıza atılmaya çalışılan fitne tohumlarına, sosyal medya terörüne ve dijital terör örgütlerine karşı uyanık, diri ve feraset sahibi olmalıyız.

Sosyal medyada, terör örgütlerinin kendi yapmış oldukları katliamları eski tarihli fotolar ile paylaşarak, Barış Pınarı Harekâtında yapılmış gibi göstermeye çalışılıyor. Şerefli Türk Ordusu hiçbir zaman, kendisi kayıp vermek pahasına da olsa sivil halkı hedef almamıştır. Bu da bir kirli iftiradır. En son yaptığımız Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları bunun en somut örneklerindendir.

Azez’i, Cerablus’u, Afrin’i nasıl yaşanabilir hale getirdik, yaşam alanları yarattık ve oralarda ne yaptıysak şimdi de aynısını yapacağız. Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı ile amacı ülkemizin teröre karşı güvenliğini sağlamak ve Suriyeli mültecilerin yurtlarına dönerek yaşamlarını sürdürmesini sağlamaktır.

Sosyal medyada ordumuza ve ülkemize karşı yürütülen kara propopagandalara karşı durmanın ve mücadele etmenin, her Türk vatandaşının görevidir.

Bu minval üzere, medya ve sosyal medya mecralarında FETÖ, PKK işbirliği ile yürütülen kara propagandalara karşı durmak da bizim için vatan görevidir, kutsaldır ve gövdemizi siper edeceğimiz hayâsız bir akındır!

Bizim inancımız ve örfümüzde, sefere çıkan bir ordunun arkasından ancak dua edilir ve cephaneler battaniyelere sarılır!” dedi.

“Başka Türkiye yok!”

Cephede yürütülen göğüs göğüse çarpışmalara gibi, her Türk vatandaşının da dezenformasyon ve kirli haberlere karşı savaşması gerektiğini, bunun bir beka meselesi olduğunu belirten İsa Yüksel son olarak:

“Buradan tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, medya kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza çağrı yapıyorum. Özellikle sosyal medyada, ordumuz ve ülkemiz aleyhine yürütülen kara propagandalara karşı duyarlı olalım. Çıkan haberlere ve paylaşımlara, kaynağını teyit etmeden inanmayalım, gerçekmiş gibi paylaşmayalım, düşmanın ekmeğine yağ sürmeyelim. Sosyal medyadaki karalama kampanyalarına da misli ile karşılık verelim. Başka Türkiye yok!” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.