Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TAYFUN KARATAŞ; “İSTİHDAMI ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

TAYFUN KARATAŞ; “İSTİHDAMI ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
17 Ekim 2019 - 9:47

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde istihdam garantili ‘Dikiş Makinesi Operatörlüğü’ kursunun adaylarının belirlendiği mülakat gerçekleşti.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, bölgede istihdamı arttırmak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Karata; “Yoğun, yorucu ama verimli bir mülakat gününü daha geride bıraktık. İstihdam garantili Dikiş Makinesi Operatörlüğü kursumuzun yeni dönemi için başvuran adaylarla gerçekleştirdiğimiz mülakat sonucunda kursumuzdan bu dönem faydalanacak adaylarımızı belirledik. Adaylarımız kurs dönemi boyunca odamızda meslek öğrenirken ekmeklerini kazanacaklar, ardından ailelerinin ve ilçenin ekonomisine çalışarak, üreterek katkı sağlamayı sürdürecekler.

Bölgemizde istihdamı arttırmak adına çalışmalarımız hız kesmeden sürecek. Meslek edindirme kurslarımız devam ederken daha farklı projelerimizle de istihdamı arttırma, Bölgemizin ekonomisini kalkındırma yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İş gücüne kazandırdığımız adaylarımız adına işbirliği sağlayan tüm kurumlara bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.