Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

FATSA’DA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ
30 Ekim 2019 - 0:01

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’la birlikte tüm kamu kurumları ,siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları öğrenciler ve vatandaşlar katılarak birlik beraberlik mesajı verdiler. Öğrenciler 70 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile marşlar söyleyerek yürüyüşlerini gerçekleştirdiler.

15 Temmuz Özgürlük Meydanından başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü Emniyet caddesi, Hacı Hulusibaba Caddesi, Ahmet Cemal Güvenkaya Caddesi ve Reşadiye caddesinden devam ederek 15 Temmuz Özgürlük meydanında İstiklal marşı okunmasıyla sona erdi.

“ATALARIMIZ YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE EDEREK CUMHURİYETİ KURDULAR”

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran Cumhuriyet Yürüyüşü sonunda yaptığı açıklamada;

“Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü kutlamaları ilçemizde de büyük bir coşkuyla başladı. Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlamıştık. Bu akşamda burada meşaleli bir yürüyüş yaptık. Çok yoğun bir katılım oldu. Bundan dolayı da çok sevindik. Atalarımız büyük bir mücadele ile büyük bir kahramanlıkla yedi düvele karşı mücadele ederek bu Cumhuriyeti kurdular. İşte bugünde aynı yedi düvele karşı mücadele ediyoruz. Bugünkü gibi birlik beraberlik sayesinde biz bu Cumhuriyeti kurduk. Yine aynı şekilde birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz zaman önümüzde kimse duramaz ben buna canı gönülden inanıyorum. Programın organizasyonunda çok değerli belediye başkanımızın çok katkıları oldu teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizdeki bütün siyasi partiler hiçbir ayrım gözetmeksizin programımıza katılması da işin ayrı bir güzelliğiydi. Fatsa’da bu birlik ve beraberlikle çok daha iyi yerlere gelecektir. Yine Gençlik Spor Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürümüze ve katkısı olan herkese çok çok teşekkür ederim saygılar sunuyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.