Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR, “ÇALIŞMALAR UZUN SÜRDÜ AMA TAMAMLADIK”

BAŞKAN KİBAR, “ÇALIŞMALAR UZUN SÜRDÜ AMA TAMAMLADIK”
31 Ekim 2019 - 16:44

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi tarafından koordineli olarak yürütülen çalışmalar neticesinde Kurtuluş mahallesi Beyazıt Caddesinde ikinci etap sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Kurtuluş mahallesi Beyazıt Caddesinde toplamda bir 1.2 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun ve ilgili Daire Başkanları ile Beyazıt caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelediler.

“MAHALLEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Yapılan inceleme sonrası ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kurtuluş mahallesi Beyazıt caddesinde uzun zamandan beri vatandaşlarımızın şikayeti olan bu yolumuzun ikinci etabı olan sıcak asfalt çalışmaları bugün sona eriyor. Bu yolumuzda yağmur suyu hatlarının yapılması ve gerekli altyapı çalışmalarının yapılmasından dolayı biraz uzun sürdü. Vatandaşlarımıza anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz, mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“TOPLAMDA 1.2 KİLOMETRE”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ise yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar Kurtuluş mahallesi Beyazıt caddesinin yolu için bize çok ısrarcı oldu. Bu yolda altyapı çalışmalarını hızlandırma mecburiyetimiz vardı ve toplamda 1200 metrelik yolun 600 metresini daha önce yapmıştık şimdi de kalan 600 metresini tamamlıyoruz. Böylece 1.2 kilometrelik yolun tamamına sıcak asfalt yapmış oluyoruz. Fatsa ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.