Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Yüreğine Sağlık Kaymakam Hanım!

Yüreğine Sağlık Kaymakam Hanım!
04 Kasım 2019 - 9:58

ORDU’nun Gürgentepe ilçesine bağlı Gülbelen Mahallesi’nde yaşayan ve yoldan geçen herkese el sallayıp selam vermesiyle mahallenin de adeta maskotu haline Salih Belen için, Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir öyle bir şey yaptı ki; artık Salih’in Yeri de oldu.

Yüreğine sağlık Kaymakam Hanım!
Gürgentepe’nin Gülbelen Mahallesi’nde sürekli yoldan geçenlere el sallayıp selam veren engelli Salih Belen, bu alışkanlığını yağmurlu ve karlı havalarda da sürdürünce ilçenin güleryüzlü Kaymakamı Nursel Özdemir, akıl almaz bir şey yaptı.

Salih Belen’in yağmurda ıslanmaması için üzeri etrafı kapalı küçük bir bekleme durağı yaptıran Kaymakam Özdemir, sadece Ordu’nun değil, Türkiye’nin gönlünü fethetti. Kaymakam Özdemir, bekleme durağına da “Salih’in Yeri” tabelasını asmayı ihmal etmedi. Gürgentepe Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Gülbelen Mahallemizin güzel siması, yol kenarında gelen geçeni her daim selamlayan Cemal oğlu Salih Belen’i yağmurdan korumak için, Sayın Nursel Özdemir tarafından bekleme durağı yaptırıldı. Gölköy Kaymakamımız Sayın Necdet Özdemir’de eşlik etti. Artık Salih, “Salih’in Yeri”nde hepinizi selamlamaya devam edecek” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.